Donant el millor de nosaltres des del primer dia.

Una mica d’història

GSIS-VERD, fomenta i promociona la integració laboral per persones amb discapacitat intel•lectual, té com a activitat empresarial la jardineria. Aquest centre es dedica al disseny, creació i manteniment d’espais verds –tant públics com privats- i dóna ocupació a treballadors amb discapacitat intel·lectual, amb la finalitat de promoure la inserció laboral i afavorir així la inserció social.

GSIS-VERD és un servei professional de jardineria integral, constituït com a empresa de treball protegit des de l’any 1986. Està inscrit al Registre de Centres Especials de Treball del Departament de Benestar i Família (número T.00172), al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI) i compte amb la classificació empresarial de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa.

Pertanyen a l’”Associació A-DINTRE Barcelona, per a Discapacitat Intel·lectual i Treball de BCN”. Una associació constituida per Centres Especials de Treball de serveis ambientals, per a treballadors amb discapacitat intel·lectual sense afany de lucre. Tots els integrants d’ADINTRE són CETS que tenen com a denominador comú el treball en l’àmbit del serveis mediambientals en la ciutat de Barcelona, amb el motiu de unir esforços per poder ser més forts a l’hora de poder aconseguir els nostres objectius.

També som membres del gremi professional CECOT i membres actius de DINCAT (Discapacitat Intel·lectual de Catalunya) i de la FEAPS (Confederació Espanyola d’Organitzacions en favor de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual).